Selamat Datang & Salam Sejahtera

Selamat Sejahtera,

Selamat datang diucapkan pada semua yang sudi mengunjungi laman blog aku yang tak seberapa ini. Masih belum ada pengisian lagi, walaupun blog ni sudah didaftarkan sejak Julai tahun 2008, tapi masih belum betul-betul terusik. Semoga tahun 2009 ini aku dianugerahkan oleh-Nya masa & kesempatan untuk lebih menumpukan kepada pengisian laman blog aku nih, insyaAllah.

Akhir kata, terima kasih kerana sudi mengunjungi blog aku yek. Kita jumpa lagi di entry yang akan datang, tunggu !!

Sekian dahulu.

* Blog ini ditulis mengikut bahasa pasar percakapan harian untuk lebih santai. Maaf sekira ianya menyinggung mana-mana pihak. Harap maklum.

Advertisements

About mozakim

Happy Go Lucky !

Posted on 19 July, 2008, in Leisure / Outing. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. norhishamnordin

    wow… abg zaki dah dot com lahhh… auuwww… aauuwwww…

    yappadeeeiii… punya la aku excited masuk kerusi meja pun tadak lagi..

  2. wahaha.. perli aku la tu, kusi meja dah order, tapi biasakla raya cina transpot tak jalan.. lambat sket sampai.. heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: