Outdoor Family Potraiture Back2Back

Salam Sejahtera para pengunjung sekalian, bertemu kita kembali …

Bulan lepas berkesempatan bekerjasama dengan seorang rakan foto (Atie) buat sesi fotoshoot untuk 2 buah famili di Cyberjaya & Putrajaya. Pada sebelah paginya kitorang buat sessi fotoshoot untuk famili sepupu Atie di Cyberjaya & sebelah petangnya famili jiran Atie kat Putrajaya plak.

Seronok buat fotoshoot melibatkan budak-budak ni, macam2 aksi candid dapat dirakamkan. Ekpresi muka yang innocent, tak perlu dibuat-buat. Part yang susahnya bila nak mintak diorang posing jekla kot, tak leh nak menten2 lama… kejap je bleh tahan.. hehehe. Anyway thanks to Atie kerana sudi bekerjasama dengan ambo yekkk, ada lagi client bleh shoot lagi 😀

OKlah, jom tengok gambar plak 😉

Sesi Pagi – Cyberjaya

Lagi gambar di SINI

Sesi Petang – Putrajaya

Lagi gambar di SINI

Advertisements

About mozakim

Happy Go Lucky !

Posted on 11 June, 2010, in Potraiture. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: