Category Archives: Strobist

Aku Gila Kereta #1

Masa budak2 dulu gila basikal (kat kampung aku orang sebut “gerek”) … dah masuk menengah gila moto , dah bekerjaya gila kereta la pulak …. sibbaik tak gila kepala lori, kalau tak camno la aku nak beli… nak parking pun makan space… 😛

Lama tak update, so pasal kereta la plak, tapi bukan kereta aku, tapi membe yang punya. Kawan2 panggil dia Said Nismo .. takpun Said A32, hehhee. Kitorang shoot ni kat padang depan MOF di Putrajaya. Sampai kat lokasi pagi2 buto lepas Suboh, memang penuh dedikasi. Kitorang ni tak reti sangat bab2 shoot pakai banyak lighting, so kami minta bantuan orang yang berpengalaman untuk guide pasal setup equipment, iaitu bro Aminorazmi.
Dipendekkan cerita, maka hasilnya…. Nissan Cefiro A32 Autech Spec….layankan ajer

Nissan Cefiro A32 Autech

Next entry…. skit hari lagi… 🙂

Advertisements